Bigos wegański bio
Producent: Farma Świętokrzyska
Gramatura: 420 g
Skład: dynia Hakkaido*(62%), soczewica czerwona *, marchew*, tłuszcz kokosowy*, seler*, pietruszka*, cebula*, por*, sól himalajska , sos sojowy*(woda,soja*,sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae). Papryka suszona*, cebula suszona*, czosnek niedźwiedzi*, majeranek*, curry*, lubczyk *, estragon*, pieprz czarny*, tymianek* (*produkt ekologiczny)
Alergeny: produkt może dodatkowo zawierać:gorczycę,sezam,orzechy.
Kraj pochodzenia: Rolnictwo UE/Spoza UE
Wartość odżywcza w 100g:
- wartość energetyczna: 370kJ/ 88 kcal (4% RWS*),
- Tłuszcz 2 g (3% RWS*), w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g (8% RWS*),
- Węglowodany 12g (5% RWS*), w tym cukry 2g (2% RWS*),
- Błonnik 3,6g,
- Białko 3g (6% RWS*),
- Sól 0,2g(4% RWS*)
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych . Podgrzać przed podaniem. Produkt pasteryzowany.