Makaron ryżowy świderki bezglutenowy 300g Lucka

Dostępność:
Jest
 (12 szt.)
szt.
10,60 zł / szt.

Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól

Masa netto:  300 g

Sposób przygotowania:  Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić.

Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.

Wartość odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal
  • Tłuszcz: 0,40 g
    • w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g
  • Węglowodany: 82,3 g
    • w tym cukry: 1,58 g
  • Białko: 3,24 g
  • Sól: 0,49 g

Producent: Hoka Trade s.r.o., Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, Czechy

Kraj pochodzenia składników: Wietnam

Data minimalnej trwałości: Minimum 3 miesiące od daty zakupu. Dokładamy wszelkich starań, by produkty wysyłane do Państwa były jak najświeższe.