Makaron ryżowy świderki bezglutenowy 300g Lucka
Dostępność:
Jest
(12 szt.)
szt.
10,60 zł / szt.
Składniki: Mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól
Masa netto: 300 g
Sposób przygotowania: Makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu). Gotować 8-12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu odcedzić.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.
Wartość odżywcza w 100g:
- Wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal
- Tłuszcz: 0,40 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g
- Węglowodany: 82,3 g
- w tym cukry: 1,58 g
- Białko: 3,24 g
- Sól: 0,49 g
Producent: Hoka Trade s.r.o., Radlicka 2485/103, 150 00 Praha 5, Czechy
Kraj pochodzenia składników: Wietnam
Data minimalnej trwałości: Minimum 3 miesiące od daty zakupu. Dokładamy wszelkich starań, by produkty wysyłane do Państwa były jak najświeższe.